Outdoor, indoor, advertenties, t-shirts

Deze uitdagende vraag wordt geplaatst op A0-borden in en rond Emmeloord, op posters op scholen, in cafe's, sportcentra en andere relevante locaties. Er worden advertenties geplaatst in lokale kranten en bladen. Ook worden er t-shirts gemaakt die de studenten met trots dragen. Deze middelen leidden naar een landings-pagina waarop de term wordt uitgelegd.

 

Groenhorst College Emmeloord

Campagne

Groenhorst College Emmeloord vroeg Bureau Meneer Creëer om met een eenvoudige maar opvallende campagne te komen die de jeugd zou aanspreken en nieuwsgierig zou maken naar de 'Open Huis'-dag. Meneer Creëer bedacht hiervoor de uitdagende campagne-slogan: Ben jij wel helemaal groen bij je hoofd?

Nieuwe campagnes

Het daaropvolgende jaren maakt Meneer Creëer steeds variaties op hetzelfde thema. Met als opvallend beeld een student met een haardos, waarin de verschillende aspecten en mogelijke beroepskeuzes vertegenwoordigd zijn.

Teasende teksten

In het derde jaar ligt de focus weer op teksten die nieuwsgierig maaten en waarbij op een speelse manier naar de de groene wereld van Groenhorst College Emmeloord word verwezen.

All ideas and images © Meneer Creëer